zsuzsa Creative Commons License 2003.04.02 0 0 345
Engem is izgatott, vajon mennyi ideig tart ez a flancos frizura és megkérdeztem a profi kutyásokat a tibetkés topicban. a tibetkéknek is sok szép szőrük van hasonlóan a mikutyáinkhoz.
Nohát bévallották, hogy bizony a tökéletes szépség semeddig sem tart, még a ringbe is kefével mennek be, mert állandóan igazgatni kell a kutya frizuráját. No ettől megnyugodtam, mert nálunk fésülés után betyárosan megrázzák magukat meg bukfenceznek egy csomót :-)

Éjjel velünk aludtak, sajnos még mindig vackolódnak óránként .. ettől kicist nyuzottak voltunk. Ráadásul reggel a lányom vitte le őket és vagy nem voltak hajlandók neki szépeket alkotni vagy az éjszaka zaklatta fel őket, de msot délután konyhábakaki is volt meg bőséges örömpisi. Ettől ( na jó a főnököm is feldühitett) ideges lettem üvöltöztem velük, hónaom alá kaptam ,d e le kellett tennem az ajtót ebzárni, erre még pisilt, erre még üvöltöztem, lent nem fogadtak szót, kirohantak az utcára, na ettől aztán én is pánikba estem, Hilda bement egy kocsi alá, nem akart kijönni, alig tudtam összeszedni őket, végül hónom alá ujra fel lakásba pórázért, kutyák idegesek, én ideges... rémes volt :-((((

Előzmény: Ammandina (344)