belohin Creative Commons License 2003.04.02 0 0 172
No igen. Hasonló élményeim vannak, sőt olyanabbak is. A kedvencem az, amikor a az egyik legközelebbi rokonom, akivel évekig a legnagyobb egyetértéssel röhögtünk a politikán és a kisérőjelenségein, választások táján térdig érő kokárdában jelent meg. Ez még nem lett volna baj, de egy ezzel kapcsolatos tréfás megjegyzésemre bíborlila fejjel kezdett üvölteni és a minden harmadik szava a "hazaáruló" volt.

Nem értettem mi történt. Utána kezdtem gondolkodni azon, hogy tán egy ideje egyre kényszeredettebb volt az együttes derű, több lett a fej mellé csúsztatott szó. Azóta óvatosabb vagyok vele, és hogy annak kell lennem, sosem bocsátom meg a hatalommániás férgeknek.

Viszont a többiek zömével eszem ágában sincs óvatoskodni. Aki kilencszer csavarodott, vagy telibesz@rta a szabad madár /ez a kettő a legrosszabb fajta ;)/ és nem viseli a masszívan anarchista nézeteimet, meg politika alapján szelektál, arról jó ha hamar kiderül. Aki hajlamos bármely téren bevonalasodni, az a politikán kívül is beszerezhet fixa ideákat, engem meg csak a vidám bolondok érdekelnek, a dühöngők és a szomorú bohócok nem.

Egész egyszerűen, aki azért nem bírja a pofámat, mert klotyópapírra nyomtatva használom el az idoljait, az másért sem bírná. Akkor meg jó, ha gyorsan kiderül. :)