JuanPablo Creative Commons License 2003.03.30 0 0 1088
Szia Helga Pataki!
Azt már írtam korábban, hogy milyen megérzésem támadt az első szervízzel kapcsolatban.
Mindenképpen oda vidd elsőre ahol vetted. Mondtak valamit ezzel kapcsolatban, netán nekik kel kitépni az első átvizsgálásos cetlit a szervízfüzet elejéről, vagy valami hasonlót. Nem esküdnék meg rá!
Többen dícsérően írtak a Könyves Kálmán körúti Citroen Nagy-ról (ugye Ő az?). Én mindig fontosnak tartottam új autónál az első olajcserét, mert akkor kikerülnek azok a kis "fémdarabkák", amik a motor összekopásánál lekerülnek innen-onnan. Nem én találtam ki, hanem egy öreg autómérnök ismerősöm ajánlotta jó pár évvel ezelött. Baj nem lehet belőle az biztos.
Kérdés, hogy megengedik-e a bentmaradást. Egyszer jártam náluk kacsa alkatrész és tanács ügyben, akkor mintha a műhelyben vettek volna át autót javításra. Azt hiszem az akkori műhelyfőnök volt, ha jól rémlik valamilyen András, szemüveges 40-es. Nagyon készséges volt velünk is!
Ha pozitív a véleményed róluk és beengedtek nézelődni, okvetlenül írj róla a topicban!!
Mekkorák a srácok? Kik vannak túlsúlyban a családban? Nálunk mi férfiak! Két nagy fiam van, (23/25) övéké a kacsa, az "öregeké" meg a "nagy kacsa", vagy akár "gömböcnek" is nevezhetném.
Tegnap Egerbe mentünk és egy szürke c3-as vezetőnője boldogan integetett amikor megelőztem.
Olyan "kacsás" érzésem volt. Én is üdvözöltem egy apró kürtjellel, aztán huss.
Várom a híreket.
JP
Előzmény: helgapataki (1086)