Nien Numb Creative Commons License 1998.07.24 0 0 44
Fehér Farkas!
Ha elfogadhatónak tartod a 128kbps-t, akkor mehet a csere, megvan az egész Pulp Fiction music. Esetleg nincs meg vkinek Deák 'Bill' Gyulától a Bűnön, Bánaton, Börtönön túl c. album? Nekünk van 5-6 Giga music.

For all!
Mi WinDAC32-vel grabbelünk (1.41-es + crk) az én CDmmel 7-8x sebességel megy, hiba nélkül. Tömörítésre régebben MP3 Compressor v0.9f-t használtunk (ezért a 128 kbps, viszont elég gyors), mostanában Sound Limit 1.5-öt, nagyon cool cucmó, még 320kbps-t is tud, lehet high quality-re és turbo speed-re is optimalizálni, egyetlen baja, hogy nem működik a crack, szóval 1szerre csak 1 file-t kezel (de ha 4-szer elindítom párhuzamosan... :). Az "MP3 Producer Professional", amit említettetek, mit tud?
Lejátszáshoz WinAmp aktuális verzióját, illetve én mostanában hűtlen lettem a WinAmphoz a JetAudio 3.12 miatt. Nagyon mexerettem ezt a programot. Egyetlen -eddig felfedezett- hátránya, hogy kb. dupla annyi memóriát zabál, mint a WinAmp, viszont tud Audio CD-t lejátszani (természetesen tud cddb-t), MP3-at, WAV-ot, Real Audiot, MIDI file-okat, MOD-ot, XM-et, S3M-et, többfajta video formátumot (AVI, QTW, MPG, RM, etc.), tud fölvenni WAV-ba és RA-ba, effektek, equalizer, kultúrált setup, sok opcióval úgyhogy mindenki saját ízléséhez igazíthatja, felismeri a WinAmp album list-jeit, sőt menteni is tud ilyen formátumban, of-course kezel ID3 Tag-et; na jó, nem dícsérem tovább. Én anno dacumnál az AstalaVista-ról töltöttem le, de lehet, hogy ez a site már nem műxik, akkor keressetek rá, a 30 napos próbaverzió sok helyről letölthető, crackot meg szívesen küldök annak, aki rámzörget egy emillel, de azt is lehet találni a Weben. Röviden: cool a cucc.

Nien

ui: Ja, van hozzá "távirányító" is! És az egyetlen cddb-s program (azok közük amikkel találkoztam) ami működni képes a proxynkon keresztül.