iXman Creative Commons License 2003.03.28 0 0 280
Hehheee, nem jött be, fijúk!
Nem sértődtem meg.
Ja, és az elméletem csúcs-ász, csak én tudom ezt, majd le fog esni az állatok, ha előállok vele: micsoda összefüggések, nem létezik, hogy ezt a nagy csillagászok, kutatók, professzorok nem vették észre!!!... Biztos lopta az elméletet.

De neeeem, neeeem. Én magam ugyancsak összefüggésekre világítok rá az elméletemben, már létező tényanyagra, de oly összefogóan és oly sokmindenre, hogy elsöprő meggyőzőerő lesz az elmélet helyessége mellett, az egyszer biztos. Jómagam sem értem (illetve sejtem csak), hogy az illetékesek eddig miért nem vették észre, amit én. Mert én egy véletlen folytán kezdtem el foglalkozni az üggyel. És ahogy ez a zseniális felfedezéseknél, áttöréseknél lenni szokott: többet fedeztem fel, mint amennyit valaha is vártam volna.

De lehet, hogy az elmélet már létezik, hát ekkor cumi, de én úgy goondolom, hogy fajsúlyánál fogva fenn kellett volna hogy legyen az Interneten, márpedig én hosszadalmas keresés után sem találtam semmi hasonlót, még csak utalást sem erre más elméletekből...

És ez most speciel nem az ufókkal kapcsolatos.