Pyramyd Creative Commons License 2003.03.26 0 0 8196
Én csak annyit tehetnék hozzá, hogy valaha a Goliban működött a SoundCheck 70+30 nm -en! a III. emeleten...
Gyönyörűszépen megcsináltuk a helyet fél év alatt...

Közben másmindenkit kirúgtak a környékbeli házak feljelentései miatt...
Mi úgy maradhattunk (pedig még nem is voltunk nyitva!), hogy be kellett méretni a zajszintet amit produkálunk, és a III. ker. Önkormányzathoz kell az eredményt benyújtani, hogy "működési engedélyt" kapjunk...

Ezt az akadályt is vettük!

Elkezdtünk működni majd egy 2-3 hónap múlva kitalálta a tulaj valamilyen hülye 5let alpján, hogy irodaházat csinál a gyárból (azóta bele is bukott, úgy kell neki!)

Szóval minket "kilakoltatott", majd adott egy kvázi 50nm-es pinyót (ez most az underhang nagyterme, ahol "koncertek" is vannak pénteken este!), a szomszéd pinyóban a MÁSFÉL próbált akkoriban...
Mi összesen 1,5 hónapot bírtunk ki ott, és ugyan többszörösét kell hogy fizesük bérletidíjként itt a filatoigátnál, mégis megérte átjönni...
Itten működünk már 2 éve! És továbbra is várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel, márkás cuccokkal, megbízhatóan...
(ha nagynéha valakihez nem tudok ilyen-olyan okból ideérni, mindíg ingyenórákkal honorálom!)

T: 06/303-896-986í

Mellesleg volt rá példa többször is, hogy innen a SoundCheckből mentem át az Underhangba "koncertre" hangzást belőni (már amennyire lehet) ill. adtam kölcsön motyót ott fellépő zenekaroknak!
Egyébként meg a Szőlőssy Gergővel már párszor beszélgettünk arról hogy vásárol tőlem "elfekvő" hangtechnikát...

A legutolsó infóm szerint országos UNDERHANG láncot akar létre hozni, ill. meg akarja venni a Golit próbateremközpontnak! /ez egy kicsit erős nekem!/ :o)))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: locust of the dead earth (8153)