Pukimuki Creative Commons License 2003.03.26 0 0 18
Én már egy büszke Fusion tulajdonos vagyok:-))

Tényleg nagyon jó kis kocsi, tágas kényelmes,/190 cm magas vagyok/. Hosszasan nézegetem az autokat, és eredendően max 2,5 millioért akartam AUTÓT venni, hát nem lett belöle semmi, jött a fusion láttam gyözött :-)))
1,4 benzines ambientém van, kaptam bele ingyen hifit, csomagtérhálot.... másik topikban valaki össze akarta hasonlitani a Hyundai Matrix-al, egyszerüen nevetséges. Közel és távol sincsenek köszönö viszonyban, nem beszélve arról hogy kitörölhetem a seggem a 3 év garanciával, ha 2 év mulva megint megszünik a forgalmazója, ja meg az 5 év átrozsdásodási garancia is igen karcsú, a Ford legalább 12 évet add.
Na mindegy, nem akarok rábeszélni senkit a Fusionra, de az a cikk amit itt a Totalcar-ban olvastam, nagyon elentmond a tapasztalataimnak. A japán és koreai autokban is ugyanazok a müanyagok vannak, azokat mért nem fikázzák le érte????
Én nem vagyok multimilliomos, családi autonak és minden egyébre vettem, lehető legtöbb alternativát megnéztem skoda vw opel kia citroen hyundai renault fiat.....stb....egyszerüen ez volt a legmeggyözöbb
Wagon R+-t meg azért nem vettem (ennyiért fullos járna) mert......... csak :))))