"Kabriót mindenből lehet csinálni, csak én olyanon töröm a fejem, ami az eredetire HASONLIT. Azt tudom, hogy a németeknél vannak ilyen kittek, amit a szétbarmolt kasznira kell ráépíteni."
És ki fogja megcsinálni?utóbbi időben panasz van a kasztnisokra,hát ez sem egyszerű mutatvány.Nehezen tudom elképzelni még a kitt felépítését is úgy hogy egyébként még eredeti kabrioval sosem volt dolga.A szett árára nem emlékszem pontosan de mintha a márkás ára lett volna 4-5 ezer körül.És nem vagyok benne biztos hogy ebben a ponyva ára is benne volt.Azt hiszem igen nagy falat egy ilyen vállalkozás még abban az estben is ha az alapgép egyébként jó állapotban van,és nem annak elsőként alkalmassá tétele az első feladat.Tudom hogy gyári kabriót nehéz ügy szerezni,de talán még mindíg ez a rövidebb út,még akkor is ha nem úgy néz ki mint a
http://kep.tar.hu/doca/index.phtml?aid27556147
oldalon látható.Ezt a sorozatot úgy tervezem végig "építem" elkészültéig.Ennyivel tartozom a Bogár dinasztiának.
G Strano! Hátsólámpa ügyben Ok! Vettem az adást.Örülök hogy sikerült szerezni.Mellesleg úgy hirlik,csak a lencse ára huszon..euro lett.De jövő héten úgyis megtudom kint.
Mivel németben leszek,lehet megbízom Kardos Ferit a poló átvétellel a rajzáson.Valszeg megy Ő is.
Jó pihenést!