Törölt nick Creative Commons License 2003.03.21 0 0 61
hát nagyon prózai oka van a honey's dead-nek: ez az EGYETLEN lemez, amit ismerek és megvan a JMC-től..!!! tudom, hogy felelőtlenség, úgyhogy itt az alkalom, hogy pótoljam a hiányt - melyik lemezt ajánlod és ha már itt tartunk, volt egy nyitvamaradt kérdés a boo radleys kapcsán is, tőlük melyiket érdemes beszerezni?

a honey's dead-et 500Ft-ért vettem kazin, találtam valahol egy olyan lemezboltban, ahol semmi keresnivalója nem volt, egy amolyan tipikus szar zenebolt, ahol az aktuális rádióbarát szemetek vannak és ott akadt a kezembe a Ride Carnival of Light-ja és a Tarantula is - darabja 1200 forint!!! az indie-go-ban éppen 3000 forinttal volt drágább. az már mellékes, hogy a tarantula egy orbitális nagy csalódás volt a nowhere-t váró fülemnek, igaz, a carnival is szakított a torz hangzással, de önmagában egy kellemes lemez. a honey's dead-nél nincs viszonyítási alapom egyetlen albumom révén, nem is tartom tökéletesnek, de utazózene kategóriában egynek jó, mert monoton (másnaposan tilos) van egy bizonyos hangulat, amihez pont jó.

pixies-tribute...kéne egy csajszi (alig áttetsző módszer, nemigaz..? egyszer már bejött..:)), akkor lehet, hogy belevágnék. de ki*ott nehéz vokalista csajszit találni, mert túlnyomó többségük okádja az ego-t, de erősen kispályás; képességükkel arányosan magabiztos énekesnővel még nem találkoztam, vagy ha igen, történetesen sikoltva menekült az efféle zene elől...

Előzmény: Szőrös (60)