Gica70 Creative Commons License 2003.03.21 0 0 142
Vastika
Köszi a választ.
Érdekes, hogy a kollégádnak sárvári fiók adott zalaegerszegi házra hitelt, lehet, hogy az a fiók nem aggódott annyira a takszöv-ök között meglévő terülti felosztottsággal kapcsolatos megállapodás miatt.
Én meg felhívtam a területileg illetékes takszöv közpobntját+az egyik kirendeltséget is (2-szer!), mert nem akartam hinni a fülemnek, ugyanis ők a kieg.kamattámogatásos hitellel egyáltalán nem foglalkoznak! Ajánlották a saját 17%-os kamatú lakáshitel konstrukciójukat, amire mosolyogva mondtam, hogy köszi, nem kérem:-)
Felhívtam aztán a közelben lévő másik takszövöt is, de azt mondták ők nem nyúlnak át oda (pedig szomszédos város!). Mondta -egyébként nagyon kedvesen, segítőkészen a hölgy- hogy esetleg a nagyfőnöknél próbálkozhatok, hátha mégis egyedi elbírálás alapján adnának nekünk, de nem nyomultam, mert ott csak 15évre lehet felvenni hitelt, ami 10 milliónál 85eFt havi törlesztőrészlettel megy, ez meg nem tetszik:-)
Egyébként az biztos, hogy minden takszöv különböző feltétellel adja a hitelét. Tehát érdemes próbálkozni, érdeklődni, de nekünk úgy néz ki, hogy mégsem sikerül takszövnél felvenni.
Ja és még egy dolog: a takszöv is az igényelt hitelösszegen FELÜL adja a szocpol+áfa-t (ezt egy pesti kirendeltség mondta, de ebben nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne köztük)
Előzmény: Vastika (137)