belepofazok Creative Commons License 2003.03.20 0 0 276
Üdv K-man, reagálnék:

Az 1. pont fényében: ott tényleg fizetős a parkolás.

2. pont: "de mivel szabálytalanul (záróvonal, zebra), ezért csakis neki lehet igaza". Igen, abban, hogy kiválasszátok a felelősségbiztosítót. Magyarul: a tied fizet (ha kell), mert a kresz szerint te voltál a hibás. De ő sem volt maradéktalanul körültekintő, tehát polgári peres úton szvsz nem sokra fog menni.

3. pont: Mindegy, hogy ráírtátok-e a bejelentőre a tanút. A tanúnak te idéztetheted attól a bíróságra, ha esetleg odáig fajul az ügy. Csak attól féltem, hogy ők voltak négyen, te meg egyedül, és azt mondanak, amit akarnak. De így nem, szóval nem besz..ni. Majd elmesélitek a bírónak, hogy mennyire volt arrogáns, ti tudjátok.

4. pont: A 6. pontban azt állítod, hogy saját lábán ment el a kocsija, és hogy működésében nem is zavarta a sérülés. Ergo hülyeség az egész tárolási ktg. szöveg. Hazament vele, és kész. Ha ott is kellett tárolási ktgt fizetnie, akkor nem vagy oka semminek, mert azt úgyis kellett volna.

7. pont: "a cége nevében írt, pedig a saját nevén van az autó. Még iktatási számot is adott a levélnek! :-) " Mondom, hogy hülyének néz. Csak szerintem a biztosítón akart behajtani valamit, de nem sikerült. Most rád próbál rádijeszteni, hátha összef...od magad, és dobsz neki néhány köteg ezrest.

8. pont: ld. 1.

9. pont: Bennem is erős a gyanú.

10. pont: Hadd menjen bíróságra. Adnál neki inkább 200ezret? Ugyanmár. Gyanítom, hogy nem fog bíróságra járni. Bíróságon felveszik az ügyet, mert kötelességük, de nem hinném, hogy bármit is megítélnek neki.

Szerintem sza.d le. Vagy ha akarsz fontoskodni, írj neki hivatalos hangú levelet. Meg ijessz rá te valami hülyeséggel. Mondjuk mondd azt neki, hogy a postaköltséged (mivel tértivevénnyel küldöd) 120 Ft, ezt és ennek kamatait fogod rajta követelni, ami lesz legrosszabb esetben is 200 Ft. Ügyvédi költséged: 30Ft internetre, plusz kamatok, 45 Ft. Meg a postára is el kellett taxiznod, az 2000 Ft, kamatokkal 2500. Követelsz rajta 2750 Ft-ot. Csak hogy érezze, hogy hülyeségetbeszélni te is tudsz.

Előzmény: _K-man_ (274)