Medwe Creative Commons License 1998.06.18 0 0 7
Nagyzoárdlépkedő bácsi!
Miakartál a Mindszentyvel?
Én nem vagyok kathólikus, de tudok rulla.
Abban nem vagyok bisztos, hogy lyól értékelem az ő személyét, de salynos van egynémely kellemetlenség, amit a számlályára írok.
Az ő hozzáállása a forradalomhoz sok embörben keltett téves képzeteket. Ha ő nem úgy lép fel, ahogy fellépett, ha nem lázított volna fölöslegesen lyószándékú pógárokat (mi hatalmas tekintélye vót egy érdeknek akkó még!!!) akkor kevesebben lóktak vóna megtorlás címén.
Amellett még lyobban kihúszta a gyufát, merőmá az összes egyházi birtokt is vissza akarta vóna kapni. Hergelve a komcsikat, lovat adva a "reakciósok" alá, aki aszitték,
mostakkor minden visszagyün, ami 44 előttvót.
Igazad van, akadnémi álszentség és demagógia az össznépi megbékélésben, de valahol nagyon tudok azonosulni azzal a gondolattal, hogy "valóban volt két oldal, de most az ország gatyábarázása a cél, és ezügyben egy oldalon állunk". Ha csak a veselevertek pampognának, nem szólnék megbékélésről, de salynos a hörgők osztódással szaporodnak és sok pufajkázó eccerűen fijatalkorú. Ha a gyűlölködés az érintettekkel elmúlna, az lyó lenne, de sajn. újratermelődik.

madár! Olvastam a véleményedet.