revox Creative Commons License 2003.03.12 0 0 26
a szemellenző levételéhez ill felvételéhez szivesen bediktálom bese attila számát. ne félj, napokig fog neked rezonanciákról és mikrostruktúráról beszélni és mind-mind tudomyányos alapokkal megtámogatva.

persze azt is értem, Te mit akarsz, de eme dolgokról rég lemondott mindenki. rájötek sokan, hogy nem ők fogják a spanyolviaszt :) és ha ezt olyan valaki akarja nekik föltalálni,aki nem érzékeli a dolgot, csak elméletben beszélget róla, biza fölkavarja az állóvizet...
De ne hidd, én nem jártam eme csukában. drótokat bogoztam, meg szórakoztam velük. hangfalat tákolgattam(ami azért jobb lett mint egy sima bóti), de a jobb dobozomat vettem én is. lemondtam a garázsszervíz örömeiről. lehet jót csinálni, de millió idő és pénz. Persze régen hittem, hogy majd én megváltom a hifit, de rájöttem, nem nekem való. A srácok makramészakköre dícséretes a drótokkal. Örömteli is lesz mindaddig,amíg bele nem fognak botlani valami olyanba,ami sokkal jobb és csak a pénzt kell odaadni érte. de ez megint hifisuli.

Előzmény: tpapa (25)