Megelőztél.
Már épp be akartam jelenteni, hogy elhatároztam a második teljesítést (megvettem a füzetet), de elkéstem. Most kezdted?
Félretéve a versenyszellemet a már sokat kibeszélt mozgalmak váltották ki bennem a hatást. Az OKT és a Fejér megye turistája mogzalom ui. részben átfedi egymást. Közös pont Gánt, Csókakő, Bodajk, Fehérvárcsurgó és Kisgyón.
Mivel a három utolsó még hiányzik, úgy gondoltam, hogy elindulok ellenkező irányba. Bodajk - Kisgyón, esetleg Tés. Egyáltalán nem tervezek rohanni. Remélem, még megvan a szállás Fehérvárcsurgón és nyár elején beiktathatok egy két napos túrát. Bodajkon csak átrohantam, szeretném megszemlélni a Kálváriát. A Kálvária már egy másik mozgalomnak is része. Ezt követően a Kálváriák miatt "kell" menni, Jásd, Bakonynána, Zirc, Bakonybél. Kár, hogy nincs elég szabad időm, de gondolatban is érdemes túrázni. Egy biztos, a második teljesítés esetében a látnivalókon lesz a hangsúly.
Más.
Vasáranap jártam Klastrompusztán. A Bia 25 után átruccantunk Zsámbékra (Pálos helyek), innen Kesztölc (kaja), majd Klastrompuszta. Még mindig le tud nyűgözni a Klastrom-szirtek látványa. Másokat is. Voltak az egyik szirt tetején néhányan!
A bélyegző a helyén, kicsit macerés volt bélyegzőpárna nélkül, de sikerült egy lenyomatot produkálni (Pálos hely). Sajnos nincs élet a helységben. Még az információs táblát is kidöntötték. Pedig milyen szép volt!