Satriani Creative Commons License 2003.03.10 0 0 830
Segiteni segit minden hozzaszolas meg ha nem is az en velemenyemmel egyezo :)
Szoval az elso szempont nalam a kaznvalasztasban most az hogy jo hatasfokkal mukodjon es lehetoleg hosszu elettartamu legyen, nem elsosorban a legolcsobbat keresem. Ennek a Viessman tokeletesen meg is felel, csak tul draga :(
Azert keresek jo hatasfoku kazant es inkabb fizetek most tobbet is erte mert PB gazt fogok hasznalni ami nem olcso, tehat egy jo kazan valasztas eseten meg ha dragabb is most penzt takaritok meg. (OK, tudom az egesz rendszer is jol kell legyen megtervezve hogy tudjon jo hatasfokkal mukodni, de most csak a kazan erdekel:).
Tehat ha csak 100 eFt a kulonbseg a V..es a SV. kozt de a SV. rovidebb elettartamu akkor inkabb Vaillant. Mondjuk ezek a szeria hibak az elso eveben ugyis kibuknak (mig garanciaban van a keszulek) utana meg kissebb a hibalehetoseg, vagy nem ? De az eleg fontos szerintem, hogy maga a hocserelo, belso alkatreszek milyen anyagbol vannak, nem ?

Hasznal valaki kondenzacios kazant ? Kivancsi lennek nagyon a velemenyere, hogy meg van e elegedve vele, hogy erzi megterul a befektetett penz ?

Előzmény: blase333 (828)