Birdie Creative Commons License 2003.03.08 0 0 898
No közvetítem az SzGyuri által megszerzett információkat:

A rejteki kutatóházban 1500 Ft-ért van szállás, 2 szoba, szobánként 20 fő. Víz, villany éppenséggel van. Én úgy gondolom, hogy ez a szint azért már kicsit kevés.

Körbejárva a dolgot tehát a következő a végső helyzet:

Kedden délelőtt felhívjuk a Hollóstetőn lévő fogadó tulaját és elmondjuk neki, hogy hány fő lesz 100%-osan. Ezen kívül azt is megmondjuk, hogy hányan nem tudtak biztosat mondani. Akik tehát 100%-ot mondanak, azoknak kell előleget fizetni, s 100% hogy lesz szállásuk. Ha azonban nem jönnek el, ugrott az előleg. Ezért kell 100%.

Aki nem tudja 100%-ra mondani, nem fizet előleget, de akkor számitson rá, hogy esetleg nem jut neki szoba.

Aki tehát egyetért a 3000 Ft/fő/éj szállásdíjjal és vállalja a fent leirtakat, kérem jelezze nekem e-mailben, mert akkor kedden tudok neki foglalni szobát. Aki nem szól, annak nem foglalunk 100%-ra szobát, csak mondjuk a tulajnak, hogy tartsa fenn a szobát (ami tul. képpen csak annyit jelent, hogy nem foglalja le más, de ha aznap nagy forgalom lesz, akkor bizony elképzelhető, hogy elfogynak a szobák). Az 50%-os előleget egy bankszámlára kell majd befizetni vagy átutalni, a befizetést/átutalást igazoló szelvényt le kell fényképezni, vagy szkennelni és elküldeni nekem. A közlemény rovatba feltétlenül ird rá a neved és a "fotostali" szót. Vagyis pl. ha én fizetném be, azt irnám: fotóstali, Birdie. Ez alapján tudom azonosítani. Remélem ebből nem lesznek problémák, sajnos ahol pénz jön elő, ott gondok akadhatnak.

Tehát kedd délelőttig lehet jelezni, ha valaki a Hollóstetőn lévő fogadóban óhajt megszállni 100% biztonsággal, vállalva az 50% (vagyis 1500 Ft/fő/éj összeg) befizetését. Természetesen lehet máshol is szállást szerezni, de akkor azt önállóan kell megoldanatok. (megnéztünk néhány lehetőséget, speciel nekünk egyik se volt szimpatikusabb). Ha valaki szivesen sátorozna, arra is van lehetőség, 500 Ft ellenében a fogadó közelében felverheti a sátort és a vizesblokkot is használhatja.

Azt hiszem mindent leirtam, ami fontos.
Tehát kedd reggel 8 óra a határidő. S most személy szerint, hogy kitől mit kérek:

BD: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Bedros: hozol-e magaddal valakit, hogyan érkezel a helyszínre, mely napokon lennél velünk (péntek, szombat, vasárnap), szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Biosz: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Core: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? KisCsókát (szintén G2 tulaj) és N.R.B-t el tudod-e hozni a kocsiddal?

dezsoKE: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

DigitAir: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Mivel jösssz?

F707: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Mely napokon lennél velünk?

Hapci, ha olvasol minket: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Hkr: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Mivel érkezel? Mely napokon lennél velünk?

Kiscsóka: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Mice007: Jön-e veled valaki? szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Esetleg a fenti srácok közül (KisCsóka, N.R.B.) kit tudnál elhozni a kocsiddal?

msmks: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

N.R.B.: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Pompi: Hozol-e magaddal valakit? Mivel érkezel? szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Mely napokon lennél velünk?

Speibl: Hozol-e magaddal valakit? Mivel érkezel? szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Mely napokon lennél velünk?

Szistipisti: szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e? Esetleg a fenti srácok közül (KisCsóka, N.R.B.) kit tudnál elhozni a kocsiddal?

Vargham: mivel érkezel? szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Xgab76: Mivel érkezel? Mely napokon lennél velünk? szervezett szállást 1500 Ft/fő/éj előleggel kérsz-e?

Tehát még egyszer: A határidő kedd reggel 8 óra. Jelentkezés e-mailben! Aki nem jelentkezik, hogy vállalja az 50%-os előleget, nem foglalunk neki szállást.