Tisztesség Creative Commons License 2003.03.07 0 0 11
kutyatulajdonos is lumpenproli aki a Demszkyre szavazott

Tény, hogy nem igazán lehet a kutyatulajdonosokat arra szoktatni, hogy igenis szedjék össze a piszkot az eb után (pártállásra való tekintet nélkül senki se szedi fel). Ez így van. Bevallom, jómagam se zacskóval sétáltatok kutyát. (Bár az már kérdés, hogy közelünkben van egy nagyobb füves terület, amit kizárólag a kutyások használnak, így ez itt a környéken nem okoz olyan nagy gondot, mint a képeken... értem ez alatt a járda közelén lévő szardarabokat.)

Ez jól hangzik tehát, hogy a kutyások így, a kutyások úgy, és "tessék összeszedni", de nem ez az igazi megoldás. Mert - mondom még egyszer - kivitelezhetetlen.

Demszky 1-2 milliót igazán elkülöníthetne kisérleti jelleggel a költségvetésből egy ilyen "kutyagumiért készpénzt" program létrehozására!
A céltananul kolduló hajléktalanoknak is jó lenne, mert meg tudnák vásárolni a napi egészséges ételadagjukat, miközben enélkül lehet őket hasznos cselekedetre fogni, hogy feladnák a szabadságukat, azt a tudatot, hogy nekik nem dirigálhat senki, nincs munka közben egy főnök, aki a sarkukban állna (a legtöbbjük egyfajta szabadságként éli meg hajléktalanságát, és emiatt az érzés miatt nem hajlandóan megkötött körülmények között dolgozni). A városlakóknak is jó lenne, mert tiszták lennének az utcák! És az önkormányzatnak is jó lenne, mert az emberek tapasztalnák a különbséget, és még elégedettebbek lennének Demszkyvel!
Mindenkinek csak jó lenne.

Miért nem nem törődik Demszky ezzel?
Nyilván mert Demszkynek most a legfontosabb a városkép védelme mindennél fontosabb! És a pengefal végzetesen veszélyezteti ezt.

Nem úgy, mint ez a műremek, ami a gyalázatos pengefallal ellentétben kiválóan illeszkedik a hagyományos budapesti városképbe.


Akit ez az ocsmány, erőltetetten modern izé tetszik, annak nyilván tetszik a kutyaszar is.

Én legalábbis egyenértékűnek látom a járdán bűzölgő fekáliát eme giccses borzadállyal.

Előzmény: ALBI (9)