zsuzsa Creative Commons License 2003.03.04 0 0 212
Nekem van egy spray-m azt hiszem ilyen célzattal vetette velem a volt gazdi... kellemes dezodorszerö szaga van, nem avgyok meggyüzödve róla, hogy placebohatásnál többet tud szörbontásilag, de azert fujogatjuk.

Az elsö fujogatás után hanyattestünk a röhögéstöl, tündibündik felháborodottan rohangáltak a lakásban és hanyatt ráugorva a kárpitos butorokra dörgölték a hátukat. Nem tetszett nenkik az illat :-)))

Most már csak a csimbókra fujjuk, sajnos Lükelola folyton nyalogatja Hilda nyakát és a nyáltól jobban csimbókosodik Hilda nyaka.
Miert nyalják egymást a kutyák ? Valami vitamin vagy nyomelemhiány ?

Hát Ammadinda, én enm hiszem, hoyg abba a ( tudtommal ) kb 3 ezer forintos kutyakozmetikai árban benne van, hogy majd órákig bontogatja a csimbókokat :-( már a mosás -száritás is eleve egy óra, anyni szórök van.
Ugyhogy eztán idegnyugtatóul minden nap kefélgetni fogom öket ( nem az ö, hanem az én idegeim nyugtatásául )

A kajától-nyáltól kemény szakállt mivel tisztitjam? Az az érzésem,a viz nem elég. Vizzel le szoktam mosni, de ugynaolyan kemény maradt.

Én hajnalban fél hat körül viszem le öket, amugy is korán kelök, meg akkor póráz nélkül szaladgálhatnak, nem jár autó. Viszont am Lola nagyon megrémitett. Kirohant az utcára, amikor hivtam meg mentem utána, még gyorsabban rohant. Amikor végre elkaptam, nagyon megráztam és megszidtam. Nyüszitett és baromira megsértödött.

Kénytelen leszek hajnalban is pórázon sétáltatni öket ???? Ammadinda, te ugye a keretetkbe engeded ki Bellát ? Vagy vegyek olyan kuytavisszarántó pórázt ?

Előzmény: Tibbe (211)