Rackerr Creative Commons License 2003.03.04 0 0 75
Udvozletem!

Nagy faba vagtam a fejszemet, segitseget szeretnek kerni, mint teljesen kezdo :)
Alapvetoen webfejlesztessel foglalkozok, de mint ilyen ember sok minden massal is kapcsolatba kerulok. Most eppen egy szallodanak csinalom a lapjat, es itt kertek hogy keruljon a lapra panoramakep. Ugy gondolom, hogy a teljes munkaval kb. 30 kepet kellene elkesziteni. Elso dolog ami az embernek ilyenkor eszebejut, hogy ha nincs tapasztalatom, akkor inkabb ne is kezdjek bele, mert ugysem sikerul, egni fogok, stb. Nem, koszonom, az ilyen velemenyekbol nem kerek, csak epito jellegu hozzaszolasokat varok :) Ezekbol kesobb el tudom donteni, hogy mennyire gaz a munka, es elvallaljam-e vagy ne, de mindenkeppen objektiv velemenyeket varok, hogy donteni tudjak.
Tehat. Van itt egy oldal: http://www.opelmaxabo.hu/3d/ Ilyet szeretnek csinalni. Nagyon ugy nez ki, hogy ket darab felgomb kepet illesztettek ossze, ebbol csinaltak meg ezt a kepet: http://www.opelmaxabo.hu/3d/maxabo_s.jpg
A kerdes, hogy milyen fenykepezogepet illik egy ilyen feladathoz venni? Milyen tartozekok szuksegesek? Arat mar talan tudok keresni, de tipust egyenlore meg nem tudok. Abban biztos vagyok hogy digitalis gepre van szuksegem, mert szamitogepen lenne a kep feldolgozva.
A feladat termeszetesen az lenne, hogy sok kulonbozo elrendezesu viszonylag kicsi szallodai szoba es etterem, konditerem, uszoda, konferenciaterem, kavezo kepet elkeszitsem. Kulso kepeket is kellene csinalni, a szalloda kornyezeterol. Mit erdemes venni erre a feladatra?

Zsolt