Muntanitz Creative Commons License 2003.03.03 0 0 556
Bocsánat, meglehetős időzavarba kerültem, így tegnap már nem tudtam visszanézni ide. Látom, sok még a zavar a szisztémát illetően, akkor most vázolnám, hogy is gondoltam. Kiválasztunk 10 meccset a hétvége kínálatából. Mondjuk a mostani hétvégéről:
FA Cup
Mar 9 12.30: Sheffield Utd - Leeds Utd
Mar 9 14.30: Watford - Burnley
Mar 9 17.00: Southampton - Wolverhampton
Div1
Mar 8 16.00: Coventry - Wimbledon
Mar 8 16.00: Brighton - Rotherham
Div2
Mar 8 16.00: Chesterfield - Plymouth
Mar 8 16.00: Northampton - Swindon
Div3
Mar 8 16.00: Bristol Rovers - Shrewsbury
Conference
Mar 8 16.00: Barnet - Stevenage
Na most, miután a William Hill érthetően megvárja a hétközi forduló eredményeit a hétvégi események oddsának meghatározásával, így értelemszerűen mi is csak akkor tudjuk meg ezeket, és ráérünk akkor tippelni. Viszont a választott meccseket már meghatározhatjuk hétfőig. Mivel ez próbaforduló, akár a fentiek is lehetnek a hétvége választott meccsei, a továbbiakban pedig mehet az a rendszer, amit korábban javasoltam: valaki választ három Div1-es mccset, egy másik valaki három Div2-est, egy harmadik három Div3-ast, végül a negyedik egy Conference-est. Aztán a következő héten mindenki egy osztállyal feljebbről választ, kivéve a volt Div1-es választót, aki "visszacsúszik" a Conference-be.
Ha elfogadjátok a fenti meccseket próbafordulóra, akkor meg kell várni csütörtököt, amikor a William Hill megadja ezeknek a meccseknek az oddsait. Akárki beírhatja, s aztán legkésőbb az első meccs kezdetéig (magyar idő szerint, ahogy én is írtam feljebb) mindenki adja le a végső tippjét. Például:
Watford - Burnley : H, 10 egység
So'ton - Wolves : V, 15 egység
Coventry - Wimbledon : D, 10 egység
Chesterfield - Plymouth : V, 20 egység
Barnet - Stevenage : H, 10 egység
Ez a tipp teljesíti a minimum 5 meccs követelményét, az induló 100 egység tőkéből 65 egységet kockáztat, ami, ha mind elvész, azt jelenti, hogy a következő hétvégére már csak 35 egységgel lehet tippelni.
Most nincs időm jobban kifejteni, ha még mindig nem világos valami, a héten jelentkezem még. Az eredmények kiszámítását és vezetését én vállalom, és ígérem, hogy a lejátszott meccsek után legkésőbb 24 órával a topikban közzéteszem.
Üdv mindenkinek,
Mun
Előzmény: Tomacius (555)