Bogyó 2 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 1167
Csak attól is lehet tartani, hogy egy ilyen sznob,újgazdag réteg fogja gagyivá tenni az ilyen helyeket, bár ez nyilván nem a magyarokon fog múlni.
S most gagyi alatt azt is értem, ha Maldív nem a búvárkodásról, a pálmafákról, a fehér homokról, az érintetlen természetről és a maldív halászfalvakról fog szólni, hanem az este zajongó diszkóról, a jet-ski-ről, a leburkolt járdákról, a karaoke-versenyekről, a játékgépekről, a napon fekvésről, a minden szobában megtalálható Tv-ről. Persze, nem rossz dolgok ezek, csak nem ez a lényeg. Ne sikkadjon el emellett az, ami a Maldív-szigetek egyedi varázsát adja.

Félő, hogy lesz egy réteg, amelynek csak erre lesz igénye, csak mindezt Maldív-köntösbe bújtatja, s elmondja, mi itt jártunk, s nagyon klassz volt a Tv.(Laci említett ilyet)

Néhány éve elsősorban a fanatikusok jutottak el Indiába, Dél-Amerikába stb., s néha iszonyú körülmények között, de vállalták.Szerintem ők az igazi utazók, minden tiszteletem az övék, bár én ezt már nem tudnám megtenni, nem sokra de valamennyi kényelemre igényt tartok. De az utazásnak nem ez a lényege, s ezért én felnézek a hátizsákosokra. Jobban mint az újgazdag pógárokra.

Előzmény: csinnnKA (1162)