Shrine Creative Commons License 2003.03.03 0 0 27
sziasztok

nos, mi sok más állatkánk melett tartunk 4 macskát, akik kijáró macskák, tehát a társasház udvarára meg ugy a könyéken el tudnak menni császkálni,de persze hazajönnek. :)
Én 14 éve(vagyis mióta megszülettem:) itt lakom, 3 éves korom óta vannak macskáink, eddig az összes szomszéd imádta őket, sok macskás van ittis.
Egy éve azonban ideköltözött egy fiatal házaspár, akik akkor még nagyon szimpik voltak mindnekinek. a Borzalom a babájuk mexületése után kezdődött, mikoris a kedves férj vizipisztollyal lövöldözött a macskákra a teraszról. Ezután kezdték el kirakni az ismeretlen erdetű kajákat az udvarra, ebből fakadóan a bátyám össze is szólalkozott-sőt, gyengéden pofán is nyomta:)-a kedves fiatalembert. egy időre mexünt ez a dolog, de mostanában ujrakezdték. Kész háború van. 3 társasház van a telken, 36 család van itt sacc/kb, és mind kiutálták már őket. mindenki be-be szólogat nekik,stb. ezek meg maradnak. Mult héten pedig megmérgezte "Valaki" az egyik öregasszony kismacskáját. Ezek után, mivel a nénike etette a környékbeli ciucákat(hozzáteszem, nem az udvaron!!) a feleség elkezdte terrorizálni-a szó szoros értelmében-a nénikét, hogy ne etesse a msckákat. hogy lehet egy hetven éves nénire ráparancsolni, hogy másszon le a 7.emeletről merhogy ő beszélni akar vele?! a multkor a nálunk dolgozó festők szoltak be a nőnek mikor megint elkezdte egrecíroztatni.
a legnevetséesebb az volt, amikor "egy aggódó anyuka" aláíással kitett egy "körözvényt", kb. azzal a tartalommal, hogy lőjük le a macskáinkat mer az ő kisbabája megbetexik.(hozzáteszem szegény köjök él-hal az állatokért :/)
Normális az ilyen? holnap már kilöveti a mókusokat mer zavarja a zaj, meg a madarakat mert énekelnek. mit lehet tenni?!!