Törölt nick Creative Commons License 2003.03.02 0 0 13
Szervusz icelos!

> - Sokszor felmerülő probléma az első ajtós felszállás. A Volán nem enged, ragaszkodik ehhez a rossz szokáshoz, a bliccelőkre hivatkozva.
Hol vannak az ellenőrök?
Nem értek egyet veled. csak hiányzik az emberekböl az ész és a kultura. Amennyiben az emberek nem állatok modjára csordába tömörülve probálnának felszállni az első ajton, nem lenne gond.

Nem tudom miért gondolja valaki, hogy ha 20 cm-el van közelebb a buszhoz, azért gyorsabban fog feljutni, és igy nyomul a tömegben mint egy birka.
Valamint nem értem azokat az embereket sem, akik 10 percig állnak a buszmegálloban leghátúl, amikor jön a busz, elsőnek szállnak fel, hogy utána fél óráig kotorásszanak a pénzükkel, ugyanis azt nem készitették ki időben.

> - A buszmágállókban kirakott menetrendek nem világosak, mivel a buszok menetideje a megállókkal az indulóhelytől számítva nincs feltüntetve, egy várost nem ismerő egyén nem tudhatja mikor érkezik a busz a megállóba ill. lekéste-e avagy sem.
Gondolod ez véletlenül van? Ezek nem tudnának tartani még a saját maguk által összeállitott menetrendet, ezért nem teszik egyértelmüvé, hogy nehogy azt észrevegye a vendég. Japánban már kipusztulna a fél kormány, ha ilyen pocsék lenne a tömegközlekedés.

Na jo, kidühöngtem magam...

Előzmény: icelos (11)