Zöldferi Creative Commons License 2003.03.01 0 0 546
4:0-ra ütöttük a Crystal Palace-t!Jól beindultunk a II.félidőben.A Forest X-elt,jól jönne,ha a Norwich sem nyerne holnap.

A készülő játékról annyit,hogy bár hirtelen nem tiszta teljesen a szabály,de természetesen benne vagyok.A puding próbája különben is az evés!

Rosalyn ne haragudj,de Norwich "ügyben" Muntanitz-hoz csatlakozom,nekünk nagyon is jól jött,hogy nem nyertek a Kanárik.

A Tippmix-ről:
Régebben,mikor még ment a melóm szekere,meg tudtam tenni,hogy heti 8-10.000-rel játszottam.Általában 5-ös kötéseket játszottam,de az összeszorzott odds nem volt több,mint 6-7-szeres,legfeljebb 8-szoros.Ha elbuksz 4-et,5-öt egymás után,akkor sincs vész,utána lehet,hogy jön kétszer,háromszor,akár egymás után.Volt olyan időszak,amikor nem tudtam rossz szelvényt kitölteni 2 hónapon keresztül,persze voltak rosszabb periódusok is.
A gond az,hogy már nincs lehetőségem ennyiért játszani.Most heti kb. 2.000-rel játszom,viszont ezzel az összeggel is rámegyek a 60-70 "rongyra".Ennél nagyobb hülyeséget persze nem is csinálhatnék,mert ugye jóval nagyobbak így az oddsaim,törvényszerű tehát,hogy valami elmegy és kész a bukta.Az ilyen 6/5-öt,5/4-et pedig csak kis pénzzel szabad játszani 1.80-- 2.körüli szorzókkal.Legalábbis az én véleményem szerint.