Jack Creative Commons License 1998.07.09 0 0 179
Isten ments, hogy reklámozni akarnám. :o
Az, ha valaki nem követi az irányvolnalat, amit a többiek követnek, hanem megpróbál középen maradni, az már reklám? :o :) Valószínű Dr. Telkes meg tök negatívnak tartja, amit írtam róla, mert ő meg a másik oldalról nézi. :)

Valahol olvastam egy hasonlót: "ha egy tolvajra azt mondják, hogy pedofil, akkor nem a tolvajt védem, ha bizonyítékot kérek a pedofilizmusra. Tények kellenek." ;)
Tudom, klasszikusoktól csak szó szerint, de nem akarom most végignézni az egész törzsasztalt. :) Te is próbálsz középen maradni általában, legalábbis ezt gondolod magadról.

Ezt így valóban nem írtad le, ab ovo, csak
a hitelét vontad kétségbe:
"irokéz! Telkes "úr" nem pszichológus, hanem pszichiáter. És hogy még mi, azt azért nem írom ide, mert akkor a nevemet is adnom kéne hozzá. Aztat nemakarom, név nélkül meg minek!
Egyébként nála ez megélhetési bűnözés."
06-17-98 11:45 AM

"Gazember az, aki kihasználja őket.
Te pszichiáter vagy, tehát pontosab tudod, hogy mit csinálsz, Te majd utóbb sem mondhatod, hogy nem tudtad, mire megy ki a játék. "
06-25-98 8:21 PM

Erre ő ezt írta:

"Kérdésem: te mit tennél az én helyemben, ha a hátad mögö9tt tisztességtelennek minősietenek, mert egy ilyen gyanus ügyet támogatsz, mint az mlm?
Az egész világ ellen nem tudok védekezni, s még kevésbé ha a támadások nem szemtől-szembe, hanem "orvul" jönnek?
...
Meggyőződésem szerint az mlm jó találmány - de még meg kell tanulni mind a cégeknek, mind pedig a vállalkozási lehetőségeket kereső embereknek helyesen használni. Hazugság, torzitás, nagyotmondás és manipuláció nélkül... Ezzel egyet tudsz érteni?
Jóska "
06-25-98 10:19 PM

"Merthogy én nem tudom egy olyan erkölcsiségű ember helyébe képzelni magam, mint amilyen Te vagy. "
06-26-98 2:28 PM

Jóska:
"Kedves Medwe,
áruld el mér, mert tényleg érdekel, hogy mi a bajod velem?
Joska "
06-26-98 8:40 PM

Szóval akkor, mi volt az a bizonyos dolog, ami miatt biztosan tudod, hogy Dr. Telkes az, aminek tartod? A hangneme elég kulturált volt...

Üdv, Jack