Hancu mester irta (jok voltak a leveleid anno a CoVboy-postakban :)) ) "Segítsetek má': mitől jó vagy rossz egy CD-melléklet? Mi kellene rá a játékdemók helyett/mellett?"
Szemely szerint utalom a cd-mellekleteket. Egyreszt mar mondtam, hogy MINDENKEPPEN meg kene csinalni, hogy NE CSAK CD-VEL LEHESSEN MEGRENDELNI! Ezt szerintem sokan szeretnek rajtam kivul...
De ha mar annyira muszaj: akkor sokkal kevesebb demo kene (csak a LEGJOBBAKROL), temak kulonfele dolgokrol(nem csak PC a vilag, barmi masrol is lehetne irkalni, de pl. lehetne pc-vel kapcsolatban az olvasok altal bekuldott anyagokbol valogatni, mint anno a Tokos Makos a CoV-ban).
De semmikeppen nem szabad a PC-X hibajaba beleesni, hogy barminemu jatekleiras felkeruljon a cd-re!!! Volt ugye anno 97-ben a pc-x ben leiras a Monkey 3-rol (nem mintha onnan jatszottam volna (CoVboy leirasa akkor is rulez)), de az mar nem volt semmi, hogy a leiras felenel snitt join cd- irtak ugye. No ez roppant frappans megoldas, mivel ugye jaccom-jaccom-mentes-monkey cdki-pcx be-olvas-olvas-cd ki-monkey cd be etc..
ez igy jarhatatlan ut...
Szoval a ZED-cd re egy TELJES valtoztatas kene (mar csak atfutom, hatha van rajta valami erdekes, de aztan sajnos repul a szoba sarkaba:((((