villma Creative Commons License 2003.02.24 0 0 207
Ami nem látható a felszínen, azzal nincs kedvünk foglalkozni. Inkább így kellett volna mondanod.

Nincs itt senki, aki megítélhetné, hogy mi a különbség felszínes okoskodás, és tágabb értelmű vitalehetőség között, ezért az egésznek nincs értelme.

Biztos vagy abban, hogy én szítom a békétlenséget?

Ez inkább valami "műanyag":) összetartozási érzés , ami fölöttébb kényelmes és jó dolog, de semmi köze az értelmes, érdemi vitához. Valamelyest ismeritek egymást, s ez
látszólag arra kötelez, hogy kiálljatok egymás
mellett. Megértem és elfogadom.
Továbbá nem kivánok beleszólni a "mélyértelmű" -nek hitt, de alapvetően a felszín fodrain lavírozó
látszat-vitáitokba, amelyek a személyeskedéstől képtelenek elszakadni.

Zsoltut nem tartom tökbutának, ha annak tartottam volna, egy pillanatig sem párbeszédeltem volna vele, ő viszont alaphelyzetből úgy indított, hogy én vagyok a hülyegyerek, ő meg a prof.
Ez a vezéregyéniségek természetes indittatás-ösztöne, és ha elég elementáris erővel tudják előadni magukat, akkor a többség rendre be is hódol. Ozagen nem hódolt be, ezért lett ő a szellemi párviadalban az ellenbajnok.
Kivülről nézve ilyen egyszerű :) Belülről
érzékelve nyilván egészen más.

Abban igazad van, hogy nem kellett volna beleszólnom, dehát a tévedés joga nekem is megjár, nemcsak neked, vagy bárki másnak.

Nem próbálom magam túltenni vélt sérelmeimen, mert nincsenek sérelmeim, csak tapasztalataim, azok meg mindig jól jönnek:)

Előzmény: vizi(mianick) (206)