díjbeszedő Creative Commons License 2003.02.24 0 0 4
Tetszetős találatok, sajnálatos sérülések
A Kertváros három góllal fektette két vállra a DVTK-át, Rob izmaszakadtáig játszott

A Tiszavasvári úti pályán és NB IB-és-NB II-es összecsapás volt, ám itt a vendég diósgyőriek szerepelnek a magasabb osztályban. Ez a különbség nem látszott a pályán, hiszen a kertvárosiak mezőnyben is végig partiban voltak a miskolciakkal, a kapu előtt viszont jóval határozottabbnak bizonyultak. Pedig a kertvárosiaknál mindössze egyetlen mezőnyjátékos volt cserére készt, a szünet után beállt Ignácz J. pedig kétszer is bizonyított. Az első félidőben pazar hazai akció végén Lehoczky fejesét még mentette a kapus, ám a nagy kavarodásban Virág lábáról saját kapujába került a labda.

Ignácz Z. a válogatottnál

Örömteli, hogy a nyíregyháziak igen tetszetős akciók végén szerezték góljaikat. A csapatból egyébként Vadicska beteg, Ignácz Zoltán az U18-as magyar válogatottnál játszott, míg a két új játékos, Kozma és Fekete ugyan edzettek, de a játékukra csak a héten kerülhet sor.

- Nagyszerűen és szervezetten játszottunk, a DVTK-nak jószerivel egyetlen helyzete volt. Ráadásul csak egy cserével élhettem, így még értékesebb a győzelem. Persze még az is látszott, hogy nem voltunk elég frissek, de érthető, hiszen keményen dolgozunk - vélekedett Huszák Géza, a kertvárosiak mestere.