Nehéz ember Creative Commons License 1998.06.27 0 0 116
Kedves Jack!

Duduschnak írt hozzászólásom első mondata válasz az első kérdésedre, de nálam sokkal jobb válasz adot SPS.

Joska!
Ezért gondoltam, hogy ha van lelkiismereted, akkor az rossz. De hogy kérdegetsz, most már arra gondolok, hogy nem tudod, vagy elfelejtetted, mi az a lelkiismeret. Te még a hozzászólásaidból is reklámot csinálsz, rajtad kívül nemigen van asztaltárs, aki az „adatok”-hoz reklámot csatol. Persze ez téged nem zavar, mert hát miért is?
Fura (és ügyes!), hogy teljes nevedet leírod, így olyan helyzetbe kerülsz, hogy az asztaltársak korlátozottak lesznek veled szemben. Ráadásul ez is önreklám.
Még szerencse, hogy az én nevem teljesen hétköznapi, Nagy László.

Az mlm építése egyben az emberek szédítése, ezért tisztességtelen. Hiszen, mint itt többen kifejtették, szinte azonos a pilótajátékkal, a hamis vallással, a csőlátás alakításával, stb.
És megnézném azt az mlmest, aki nem hazudik. Én meg nem hazudok. Aki meg sokat és anyagi érdekből hazudik, az szemét. Mlmék meg tanfolyamokon tanulnak hazudni.
Aki fogalmazgat, nem egyenesen válaszol a maga érdekében, az is hazudik. Minek ragozzam tovább?
Gondolom, hogy te igen értelmes ember vagy, így ezekre (ha másért nem a saját lekiismereted elnyomására) már tudod a választ. Így teljesen felesleges engem kérdezned, te nem változhatsz énmiattam, akkor meg minek kérdesz?
Bizony minősítem magam, és jól elhatárolódok.

Nehéz dolgok ezek.