jövendőmondó Creative Commons License 2003.02.23 0 0 1
Jól beszélt a nagyvezír!
Egy darabig, mert a kommunizmus terrorját a többi hasonlóval együtt én is elítélem (náci, Iraki stb..). Csak hát az én baloldali érzelmű lelkem nevében is elmondott beszéd megint jobboldali propagandát vélt felfedezni a dologban. Persze én nem rondítok bele (ott) a vezír beszédébe, ahogy ők szokták ha valami nem tetszik, hanem megvitatom ha hagyják.
A Terror házal mementójából egy téglát, de még egy csavart sem engedek elvenni, de hozzá sem tenni még egy pengefalat sem!
Nem irigylem az ő tömegét, mint ahogyan ő azt mondotta. Egyszerűen részben sajnálom őket mert elhiszik Bayernek, hogy a nácik miután végeztek a kommunistákkal, zsidókkal átöltöztek kommunistáknak és kinyírták a még fennmaradókat, akik most amerika ellen fordulnak, ja erről ott szó nem esett, bocsánat! Számomra a fajírtás szerinti öldöklés és a politikai mészárlás között nincs alapvető különbség különbség, mind emebriség elleni bűnösök. Az őszinteszó és a politikai hatalomvágy összemosás homálya között azonban igen. Szegény Lampert Dani, a ma áldozata! Volt ott minden oroszok, Radnóti, Illyés Gyula, hovágyó dallamok, hegedű szó, hatalom ellenes gyűlölet keltés a béke sztaniol papírjába csomagolva. Hajlok arra hogy szavazzunk a pengefalról, hátha újra kell számolni! :)))

:)