joska Creative Commons License 1998.06.25 0 0 105
Kedves Medwe,
szerintem nem gazemberek találták ki, hanem okos üzletemberek sok lépésben fejlesztve ki a mai módszereket. Sajnos ezek még nem tökéletesek, nég azoknál is a cégeknél sem, ahoka termék és a jutalékrenszer jó. 100 cégből legalább 95 rossz, és itt helyénvaló sokszor a "gazember" minősités is.
Nagyon baj, hogy jó cégeknél sem jó sokszor az oktatás - márpedig szerintem a siker titka ez.
A sok "bukott" mlm-es ugyanakkor nem abban keresi a hibát, akikben a legtöbbször kellene: nevezetesen saját magábab. Nahéz, kitartó munkával, éveken át sokat dolgozva lehet akár sok pénzt is keresni tisztességesen.
Az üzlet lényege: a cégnek a termékforgalmazó új fogyazstókat vagyis új piacot szerez, és a cég - mivel ez érték - természetesen jutalékkal fizet érte.
Kérdésem: te mit tennél az én helyemben, ha a hátad mögö9tt tisztességtelennek minősietenek, mert egy ilyen gyanus ügyet támogatsz, mint az mlm?
Az egész világ ellen nem tudok védekezni, s még kevésbé ha a támadások nem szemtől-szembe, hanem "orvul" jönnek?
Meggyőződésem szerint az mlm jó találmány - de még meg kell tanulni mind a cégeknek, mind pedig a vállalkozási lehetőségeket kereső embereknek helyesen használni. Hazugság, torzitás, nagyotmondás és manipuláció nélkül... Ezzel egyet tudsz érteni?
Jóska