Hű, de felpörögtetetek!
Italian,
A Joe 155 nickű srác (régebben Alfája volt, most is azt akar venni), eladja a Kappa 2.0 t-ját.
A gép '97-es (tehát nem az öthengeres, hanem a 16V turbo, de ez is 205 LE), ellenőrizhetően magyarországi forgalomba helyezésű, állítólag törésmentes. Száztizen-valahányezer km van benne, de állítólag szalonállapotúnak néz ki. A turbo már volt cserélve, az új még garanciális.
Részleteket megtalálod a Delta Integrale-s topicon, de a hasznaltauto.hu-n is kint van. Meg fogod látni, hogy ha valaki Kappát akar venni, annak csakis ez, és semmi más...
Nekem a Kappa kissé túlméretezett, a rendkívül kedvező lehetőségre való tekintettel azonban komolyan fontolóra vettem, hogy megveszem. Meg is tudnám, mert a külföldi munkavállalásból kifolyólag (az Unom tőkerészének megváltása, a kényszerű Buzuki-vétel és három hónapi munkanélküliség után) még maradt annyim, amiből kikerül. Csakhogy, ezután a jelenlegi jövedelmemből már nehezen tudnék finanszírozni egy költséges javítást, ha valami komolyan meghibásodik rajta, esetleg megtörik, netalán irigységből kifolyólag szándékosan megrongálják (volt már ilyenre példa). Merthogy a Kappához nagyon drága az alkatrész: egyik-másik karosszériaelem árából komplett, működőképes autót lehetne venni... Ha egyedülálló fiatal lennék, azt mondanám, hogy legfeljebb egy hónapig zsíroskenyeret eszem, de rendesen megjavíttatom a "kis" kedvencemet. A négytagú családom költségvetését azonban nem veszélyeztethetem ilyesmivel, úgyhogy kénytelen vagyok lemondani róla. Pedig nem kicsit sajnálom, hanem nagyon...