Törölt nick Creative Commons License 2003.02.22 0 0 897
vmi hasonlot olvastam a szorongasrol szolo konyvben en is, megsem birtam magam betipizalni, mer mind a 4tol ugyanugy _rettegek_ vagyis egesz nap szorongok, reggel arra ebredek, hogy rettegetek, hogy felek, hogy minden, es ezzel alszom, szoval ki ne talalja barki, hogy egészséges egyensulyban vagyok, de akkor mégis, hogy van? mennyire kizáro? ugy tunt az olvasotakbol,m hogy pl hisztéria nagyon jol megvan depivel együtt is. Én nem akarom elveszteni magam, szeretném a _saját_ életem élni de _semmiképp_ sem egyedül, egy napig sem birnam, es gyulolom a valtozást, de az állandó dolgokat, az élet napjait, munkahelyet (nincs hálisten) és a halált a legjobban.. Elméletileg lehetek mind a négy? :)
:(
esetleg két énem van és egyik a hiszidepi páros a másik a skizokényszer? hehe.. najo,nem vicc.

Példa: nem tudok a pasim nélkül aludni vagy egyedül mer egyedül félek és magányos vagyok, de viszont ha hozzámér, közeljön, akkor menekülök, ha fél méteren belül bárki, megfulladok, nem kapok levegot.
Biztos, hogy ha egyik dominál, akkor csak arra játszik az ember, nem lenne logikus, hogy probál egyendulyozni, és rápakol a tuloldalra?

Előzmény: Lovászi (888)