Szushee Creative Commons License 2003.02.22 0 0 212
Nos, megtörtént a dolog :)

Leírom mi a tapasztalatom, hátha kíváncsiak vagytok rá:
Az elején nagyon furcsa volt, kettős érzés lett úrrá rajtam: amikor először megcsókolólták egymást izgatónak is találtam, de fájt is hogy az én barátnőmet vki más megcsókolta, ez az érzés végig ott volt bennem, de ennek ellenére azt mondom hogy megérte megcsinálni.

Rájöttünk a barátnőmmel hogy nincs szükségünk senki másra magunkon kívül, nem volt rossz nézni őket, egyszer ki lehetett ezt is próbálni, viszont nem tervezzük hogy még egyszer megtesszük.
Mindkettőnknek kielégítette a kíváncsiságát, és megerősítette egymás iránt az érzéseinket.
Egyértelműen megmondta a bnőm hogy velem 1000x jobb (azt mondta hogy nem volt rossz lánnyal, de nem is egy nagy szám az egész), és nem lehet össze sem hasonlítani ezt a dolgot, azzal amikor csak mi vagyunk egymással, ahogy annak lennie kell...

Én is pontosan így gondolom, úgy hogy maximálisan egyetértettünk, és összességében jó élményként marad ez meg bennem/bennünk, kipróbáltuk legalább ezt is, okosabbak lettünk, és eldöntöttük hogy soha többet nem veszünk be senkit kettőnk közé (se csajt, se pasit, se póstást:), nem kell piszkálni vmit ami remekül működik.