Szép az, ami érdek nélkül tetszik. Igaz vélemény az, amiben magunk nem vagyunk érdekeltek.
Beidézed Ancsel Évát, és mivel nem estem hanyatt tôle, levonod a következtetést? Valóban azt szeretnéd, ha Ancselrôl vitatkoznánk? Valóban úgy hiszed, hogy "Sem szövegértelmezésből, sem filozófiából nem hívnálak ki versenyre, mert rosszul esne neked ha
lényegesen kevesebb pontot kapnál mint én. "
Ezek kedves Villma olyan megállapítások, amelyeken nem tudok mást, csak szívbôl nevetni. Mert az ténykérdésnek látszik, hogy vagy képtelen vagy a szövegértelmezésre, vagy direkt provokálod a környezeted azzal,. hogy eljátszod ezt a szerepet. Elég nagy pofám van kedves, de azt én sem merném bizton állítani, hogy itt a fórumon akárkit akármiben ha kihívok versenyre, akkor ô marad alul. A fene se tudja...
Mellesleg nagyon nagy érdeklôdést keltett benne, hogy hogyan is néz ki egy filozófiai verseny. Ki tud adott idôegység alatt több nevet felsorolni, ki tud gyorsabban mászni a létrájára, hogy a megfelelô polcról a megfelelô könyvet leemelve a megfelelô idézetet adja?
Tanulnék én tôled villma szívesen, komolyan. Van mit? HA igen, elô vele. Mert ez így eddig csak provokáló duma. Nem más.
Arról kedves Villma ki tehet, hogy (ha csak ezt a topicot vesszük)) a témafelvetô kérdésed bágyadt és nem keltett fel érdeklôdést? Tudod mit villma, tedd magasabbra a lécet, aztán majd meglátjuk, hogy leverjük-e vagy átvisszük. Egyelôre nem látom a lécet. Magasan van? A földön? Levertük? Vagy fel se tudtad tenni? Van léc egyáltalán? (És mi vagyunk egyáltalán, hehe...)