villma Creative Commons License 2003.02.21 0 0 199
Nem sértődtem meg, csak belefáradtam.

Ne sejtettem például, hogy filozófustól idézni itt nem érdemes ( nem mondom miért nem, senkit sem akarok megbántani), s a 152. beírásban elkövettem ezt a hibát. Játszmaszükségletről, viszályszükségletről volt szó, ami (én úgy éreztem) áttételesen a net jelenlegi lelki állapotára is vonatkoztatható.

Erre te zsoltu fölényesen odavetetted?" Igen? és
mi a kérdés? Hogy kimaradsz e a játszmából? "

Nyomban személyeskedésbe vitted át a témát, ami pedig csak általánosítva érvényes.

Mások okoskodásnak, önelégültségnek vélték, amiért fölvetek többek között ilyen és ehhez hasonló kérdéseket, és szinte mellékesen odavetették, hogy unalmas.

Akkor rádöbbentem, hogy itt emlegetve vagyon
valamiféle színvonal, ám azt mindenki másként, önmaga mércéjéhez igazítva képzeli el.

Bepörögtem egy pillanatra, de már túl vagyok rajta.

Be kell látnom, a felvetett témákra nem érvek és ellenérvek jönnek, hanem rúgások. Ha látják a nickek, hogy valakik verekednek, lelkesen beugranak, és arra ütnek , akiről úgy hiszik, hogy gyengébb, vagy mert nem tartozik a vezér táborába.

Ne akarj engem megnevelni, se fölvilágosítani, zsoltu. Túl vagyok már a nulla ponton, és a fonalam sem veszett el.
Sem szövegértelmezésből, sem filozófiából nem hívnálak ki versenyre, mert rosszul esne neked ha
lényegesen kevesebb pontot kapnál mint én.

Buta kislányok szokták felhúzni az orrukat, a hülyék pedig jobbhíján "besértődnek". Erről tehát
nincs szó, annak ellenére nincs, hogy meglepetésemre vizi(mianick) is betartott nekem.
Semmi gond.

Előzmény: Sancho Pongo (187)