Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.21 0 0 186
Te villma, komolyan mondom, nem nagyon hiszem, hogy sok olyan nicket találsz, aki legalább ennyire komolyan vett, mint én és aki ennyi idôt töltött el a veled kapcsolatos dolgokkal, mint én. Ha igen, beszélgess el velük.

Egyébként pedig: van ám abban valami, hogy ha bemégy egy új helyre, akkor nevetségs, ha 5 perc után megmondod a frankót. Nagy az esélye, hogy bakot lôsz.

és még valamit: a zsoltu elemzésbe már sokaknak beletört a bicskájuk, ez már elég lerágott csont és nem mutatsz nagy eredetiséget, hogy úgy mondjam, a történelem veled ismétli önmagát, de azért még mindiog kíváncsian figyelem a próbálkozásaidat.

Volt errefelé egy másik nick, nem mondom ki a nevét, mert ördögöt falra nem festek. Kínosan ugyanazt a formát hozod. Bejössz, szétnézel, kedveskedsz, illedelmeskedsz, majd egyszercsak elunod ezt és meg akarod a világot fejteni. És akárki akármit mond neked, már gôz van, se nem lát, nem olvas, se nem hall, csak mondja mondja mondja mondja....

Én soha sehol nem mondtam, hogy ne maradj itt. A te pontosan tudásod lófütyit se ér. Se ebben, se másban. Nem a te hibád, pontosabban nem hülye vagy, csak kibaszottt türelmetlen.

Igaz, akkor kell az orrot felhúzni,. amikor a parti nehezedik. :-)))

Az, hogy te meg akarod fejteni az ozagen-zsoltu dolgot, dícséretes igyekezet, de egyelôre kicsi az esélye, hogy sikerülni fog.

mondd, villma, mibôl tartana picit lenyugodnod, hátradôlnöd, nem belemászni olyan vitákba, amiket nem ismersz és amikben nem vagy kompetens és ami topicokat nyitsz, azokat ápolgatni, gondozgatni szépen, ahogy kell? Itt van eza kérdezôs topicod. Én a te kérdéseidre rendre válaszoltam, még akor is, ha egyébként azt, azokat nem tartottam éppen nagyon jól sikerült kérdéseknek. Vagyis játszottam a játékod. Azon padlót fogni, hogy valaki azt mondja, villma, ezt a kérdés játékot lehet ám sokkal "igazibban" is csinálni, hát... lehet. Persze. Hisz mindent lehet.
Csôváz.

Előzmény: villma (184)