jövendőmondó Creative Commons License 2003.02.21 0 0 112
Persze menjetek csak az elefántcsonttornyotokba, ahol építhetitek a „nihilleteket”!
Jobban szeretném azonban, ha ezen topic címéhez kissé jobban kötődve, ti most igazi énetekben jelennétek meg és egy kicsit a Fidesz politikai életútját elemezgetnénk. Ugyebár azt tudjuk, hogy nekik nincs tradicionális mozgalmi múltjuk mint más pártoknak ;). Ezt a topicot nektek orvosságnak szántam ;) a kijózanodás után. De úgy látom ti még mindig csak a „hánytatásnál” tartotok. Máris elüldöztétek egy hithű társunkat, aki törékeny értékeit védve elcsónakázott az általa elképzelt álomvilágba. Őszintén kívánom neki is találja meg örömét benne! Az a ganézás amit a mai politikában tudatosan gerjesztenek, érzéketlenné teheti az embereket egymás humánus megítélésében, elpusztítja nézeteink tiszteletben tartását, tisztességes ütköztetését.

Más:
Az, hogy az SZDSZ kivel, miért, stb.. szintén megér egy misét. Még mielőtt pálcát törtök az általatok jellemhibának vélt kijelentésen, hogy az - MSZP-vel sohase -…, majd rájöttök ti is azon igazságra, „hogy sohase mond hogy soha”, mivel ez a gyarló kijelentés más fejében is nyomot hagy! Viktor ugyanis korábban kijelentette Torgyánnal soha, nos az élet úgy hozta, hogy mégis. Vajon van e érdemi különbség a szószegések között? „Az egyiknek sikerült a másik meg belesült?”…

Hogy ki kezdte? Kár lenne azt a tényt figyelmen kívül hagyni, hogy az a mondanivaló és eszközrendszer, amivel ti dolgoztok nem a nemesebb anyagok közé tartozik, (mármint az efftásak korábbi munkássága ugyebár). Azt is kár lenne elvitatni, hogy aki ilyen anyagot vesz kezébe az ekkicsit büdös is lesz. Az is világos, hogy azt másra kenve, magában is kárt okoz. Egyébként, ha valójában nem tapadna „vér” a dologhoz akár elismerésem is kifejezhetném, a nem gusztustalanabb részekhez, de hát a ti zenétek nem ismer határokat!

Miután behangoltunk kezdhetjük a zeneművet, de lehet hogy még mindig csak az epilógusnál tartunk?

Üdv:
Az üldözött hős áldozat helyett! Látnok
;)