xrenta Creative Commons License 2003.02.20 0 0 1503
SzobaCica és ds9!
Köszönöm Nektek. Azt hittem már a sok acsargó között, hogy én vagyok az egyedüli kívülálló, és mint kívülálló "nem normális". De ti visszaadtátok a reményt.
Egyszerűen agyam nincs hozzá miért jó az valakinek ha egy másik embert sz@rrá alázhat. De sajnos ez nem csak ebben a topicban, hanem a topicok kb. 95%-ában így van. Ezért ment el a kedvem az egésztől már régen. Most is csak azért jöttem szétnézni, mert szétunom az agyam, és szerencsére mielőtt halálra idegesítettem volna magam a sok agresszív, gyűlölködő majom hozzászólástól megláttalak benneteket. Köszönöm Nektek mégegyszer!
Még mielőtt rámugranátok és átharapnátok a torkom, sok gyűlölködő ember, nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy jól van ez így, hogy nem csukták le az Elődöt, de meggyőződésem, hogy a lelkiismerete sosem fogja engedni, hogy elfelejtse mit tett, és ez egy olyan hatalmas büntetés, ami szerintem több mint mondjuk 1 év börtön. Azonfelül pedig nem ő az egyetlen aki ilyet tett. Vajon neki miért jár nagyobb büntetés és megaláztatás a társadalom által, mint a többi, kevésbé híres embernek?