NeTie Creative Commons License 2003.02.20 0 0 8
Hmm, hat igen. En rendes pukkaval nem lottem meg, csak karabellyal, meg meg soretessel sem. A karabellyal valoban kisebb a szoras, es pontosabb a loves. Megprobalom majd szeret ejteni egyszer, hogy kiprobalhassak valami 'rendes' pusekot, de teny es valo, hogy amit mondasz, az bennem is megfogalmazodott a pisztollyal kapcsolatban. Valahogy egy puska a loallason kivul olyan esetlenul nagy :) Loszert es tavcsovet (optikai iranyzekot) azert 'cipelhet' a pisztolyos is, teny, hogy pokrocot es szivacsot nem :)
Amugy meg pisztollyal nehezebb a 8-a-ra loni, de a puskalolapra (asszem 4-es) azert puskaval is nehez, szoval ki van ez egyensulyozva sportszempontbol :)
A filmek es a szamitogepes jatekok nepbutito hatasa egyenesen szornyu, reszint soha senki nem taraz, es nem tolt csore, illetve nem biztosit se be, se ki. A tarakat sosem kell cserelni sem, es barmennyit lehet belole loni, viszont a hang meg mulo kellemetlensegeket sem jelent. A szamitogepes jatekokban pedig a legvaltozatosabb dobpergesek csinaljak a hangot, de nagyon nevetsegesen, semmi koze nincs a valosaghoz, igen sajnalatos modon a ballisztikanak sem. A jatekok fo szempontja az elvezetes jatek, es a sci-fi jatekokkal nincs is gond, de ma nagy divat a II. vhb.-s meg a mai fegyverekkel valo jatek. A Counter-Strike-ban pl. 10 meterrol USP-bol ki lehet uriteni valakire ugy egy tarat, hogy haja szala sem gorbul az illetonek. (A lovo allo helyzetben van.) Ugyanitt a Steyr Scout hangja nagyjabol annyi, mint amikor egy kolaspalackot hirtelen nyitsz ki, es szisszen egyet a levego.
Oszinten szolva en nem szoktam loveszet kozben asitozni, mert meg mindig lenyugoz :)))
Lovoldoztem eddig MCM-ekkel, egy Ruger .22-es pisztollyal, egy Ruger PC9 karabellyal, P9R-rel meg .45-ossel, egyszer lottem CZ-vel, meg egy S&W 6'-os forgoval, meg egy Taurus 4'-os forgoval. Szoval meg nagyon az elejen jarok a dolognak :)))

NeTie

Előzmény: gunner1 (7)