zsuzsa Creative Commons License 2003.02.19 0 0 178
Lola meg Hilda januári meg februári születésüek. Még nem olyan hosszu a szőrük, mint az ivarérett kutyiknak, de azért már nem kölykök.Bellának változott a szine ? elfelejtettem megkérdeznia régi gazdájuktól, hogy milyenek voltak kicsinek.Azt olvastam, hogy sokat változik a bundájuk szine az első évben.
Kár, hogy nem készült akkor róluk fénykép.

Kezd konszolidálódni a helyzet. Volt futkosás ( hóban is ) közepes pánik egy délceg középuszkár szagolgatásától , de kisebb-nagyobb könyörgésekkel Lolácska is hajlandó volt hazagyalogolni. Pisi megbizhatóan konyhába megy 80-90%-os találati aránnyal az alomra.
Egyébként mindenhova jönnek utánam, ha lehet, akkor az ölemben ülnek. A gyerekeim szerint biztos attól félnek, hogy engem valaki ellop pl a fürdőszobából. A környék összes nyugdijasa jajdekistündériüngyürbüngyürözik nekik, amikor lemegyünk, mert a lemenetel még mindig a kabátomban történik, egyrészt továbbra is félnek kicsit az utcán, ezért hónaljban elviszem őket a szomszéd ház mögötti nyugodt füves részre és ott már bátran szaladgálnak.
Aggódom a jövő hét miatt, akkor egész nap egyedül lesznek, de most 4x akkora helyük van, mint a régi helyen és ők alapvetően a lakásban érzik biztonságban magukat. Remélhetőleg átszundikálják majd a napot.

Előzmény: Ammandina (177)