Félreérted a problémámat. Azt furcsálltam, és furcsállom most is, hogy egy offtopic beszélgetést kezelsz olyan hozzászólásokként, amik nem azok. Elhangzott egy offtopic beszélgetés egy író néhány regényéről, idézgetve belőlük, mire Te azokat mindenféle agyament konspirációs elméletbe szövöd bele... szvsz hülyén veszi ki magát ez a dolog.
Azt sem értem igazán, hogy miért okoz problémát az, hogy a rám vonatkozó, illetve rám hivatkozó dolgokkal foglalkozom... Az, hogy Sancho, Vagy Oz mit mond, az az ő maguk szuverén dolga, semmi közöm nincs hozzá. Hogy azokra Te mit reagálsz, körülbelül hasonló státuszú dolog. Ha Sanxho vagy Oz "meg akarja védeni magát", akkor megteszik, nincs szükségük arra, hogy megmagyarázzam a gondolataikat neked. Ha fontosnak tartják majd, hogy megértsd őket, akkor le fognak ülni magyarázni.
"Maradjunk ennyiben, és ha nem megterhehelő számodra, légy egy kicsit csendben."
Hopp... mint senki másnak, neked sincs semmi erkölcsi alapja arra, hogy megmondd, ki mit tegyen, vagy mit ne. Nekem sincs, de ettől függetlenül fontosnak tartom megjegyezni, hogy szvsz maximum ahhoz van bármiféle alapod, hogy kérj dolgokat emberektől. Mint pl. ahogy Sancho megkérte a t. közönséget, hogy ne írkáljanak a bigyójába.
Ui: egy picit furcsa az a dolog, hogy nyitsz egy topicot kényes kérdésekről... gondolkozzunk csak... a kényes kérdésekre könnyen előfordulhat, hogy olyan választ kapsz, ami nem tetszik majd neked... úgy érzem, nem tudsz mit kezdeni az ilyen válaszokkal... pár hozzászólással előbb azt írtad rólam, hogy nem tudok őszinte lenni. Nekem úgy tűnik, hogy nem tudod kezelni az őszinteséget...
Sorry vagyok.