Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 419
Figyelj Oz Again,
válasszuk ketté a dolgokat. A Klubot meg a kettônt tangóját.
A Klub jövôjét késôn kezdtük el tervezni. Elôbb kellett volna a cégért kicserélni. Hogy jöjjön a nép, hogy erôsödjön - hogy ha a nettó.hu meghal és ideözönlik a fôzôsuli, akkor ne zuhanjon a mélybe a színvonal. Elbasztuk. Köszönhetôen annak is, hogy a baszott elvek fontosabbak a cselekvésnél.

A kettônk tangója meg: nem háború Oz, csak te szeretnél belôle háborút csinálni, mert addig, amíg háború van, addig van valamiféle kommunikáció és - lássuk be - kudarc lenne, ha nem lenne köztünk kommunikáció. Viszont haverom meglepnél, ha nem vetted volna észre, hogy részben jó ideje már nincs valós megismerés és kommunikáció, csak hálókaparás, és az is meglepne, ha nem vennéd észre, hogy momentán hagylak lógni.

Mert ezt akartad Oz. Ezt kérted, ezért ment a hisztid, ezért kapartad a falat.

Hiszen a kérdésre meg se próbáltál válaszolni. Pedig nem volt az rossz kérdés, igaz, volt benne egy beépített akna, egy lehetôség kikanyarodni belôle, eléggé jól szájbarágtam, csak a hülye nem vette észre, szerintem észrevetted te is, lehet, hogy már akkor, aamikor zuhantál, de észzrevetted. AZ akna az volt, hogy betettem az I.R.L. betűket.

Tudod Oz, mi a méltatlan? Az a méltatlan, ahogy kifaroltál, azt kiabálva, hogy megtapogattam a sötétben az IRL-edet. Tapogatta a ronyóspali, fingot se érdekel, írtam is. Csak a válasz érdekelt. Engem.

Nos, ennyi elég lesz mára szerintem. Szia Oz, jó csevegést a felületen.

(ps: ez már blog?:-P)

Előzmény: Ozagen (415)