Villma, kedvellek. Minden hülyeséged ellenére. De kezdesz átmenni nagycsoportos ovisba.
Az isten szerelmére, ha valaki valamit leír, sôt, emelem a mércét, ha valaki valamit cselekszik, akkor az számodra értelmezhetetlen? Komolyan azt gondolom, hogy neked egy picit nem ártana, ha leszerelnéd a klaviatúrát a gépedrôl és csak olvasgatnál picit, hátha felrémlik valami.
Akarok magamnak egy topicot, ahova egyikôtök se ír. Miért? Csak. Mert most ilyet szeretnék. Nagy ez a hely, millió (akár felesleges) topiccal, rajtam kívül is van világ. Miután elmondtam, megkértem, hogy ne írjatok a webarátságba, bejöttök riszálni. Oké. Értem, a topic másról is szól, nem csak az enyém, csináljátok. Nyitok egy másikat, személyeset, magamnak, erre ott is táncikáltok. Szólok egyszer, szólok kétszer, háromszor - erre jön villma és megint becsacsog egyet, hogy érti, amit írok.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha érted kedves, akkor jó, de akkor miért írod be? Nem gondolod, hogy felesleges?
Egyébként: az, hogy van valakinek egy saját topicja, amibe a saját szarjait írogatja, az nem kötelezôen jelenti, hogy más topicokba nem ír. Nem is mondtam ilyet.
Végül: tudod mit villma, ha bepánikoltál attól, hogy valaki komolyan vesz és számonkéri rajtad a topicod témáját, vagyis nem tudsz kérdéseket feltenni, ne engem okolj. Plíz.
És most mondok valamit el utoljára: nincs harag, szeretlek benneteket, ilyen formában is, csak ámulok az értetlenségen.