Tie Creative Commons License 2003.02.17 0 0 82
Ha figyelnél arra, amit a kérdéseidre válaszolnak az emberek, akkor lehet, hogy tisztább lenne a kép...

Írtam, hogy marhaság, tehát messzemenően nem értek egyet azzal, amit a kérdésekről, és válaszokról írtál. Írtam azt is, hogy hol találod meg, hogy nagyjából mit gondolok az egészről. Konkrétan megneveztem, Sancho már leírta, amit írtam volna...

A pofánvágásról, és az egyszerűbb megoldásról pedig azt gondolom, hogy ha nem értik meg, amit mondok, akkor tényleg inkább pofánvágok, mert valóban az az egyszerűbb... Csak nem várod el azt, hogy helyetted én még meg is értsem, amit mondok. Ez a te feladatod volna...

Az őszinteségről meg nem a "nyalomahangod"-at jelenti, hanem azt, hogy azt is karakánul elmondjuk, ha valamiben a barátunkat hülyének tartjuk. Ha a barátom hülyeséget csinál, és én nem hülyézem le miatta, akkor nem mondhatom magamról, hogy őszinte vagyok vele.

"Én szeretném megtudni " mivel van tele a bajod", de te nem vagy képes arra, hogy elmond. "

Eddig még nem kérdezted. A Te kérdéseidet is én fogalmazzam meg, és tegyem fel őket magamnak, hogy te kényelmesen üldögélve hallgathasd a válaszaimat? Na neemmm... kérdezni nem könnyű dolog, ha nem tudsz, ne akarj válaszokat kapni. Ha válaszokat akarsz, akkor tanulj meg kérdezni.

Előzmény: villma (73)