fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.17 0 0 199
"Kedves FFR. nagyon sajnálom, hogy neked ez csak fantázia"

Én nem sajnálom. :-)

"Szerintem te azok közé az emberek közé tartozol akik nagyon szeretnék az ilyen kapcsolatot"

Szerintem én azok közé az emberek közé tartozom, akik próbálták ezt, többször össze is jött nekik (hej, ha el is olvastad volna a topikot...), és valamiért úgy döntöttek, hogy inkább mégsem.

"6-8 év alatt sok embert megismertünk párokat, férfiakat és egy hölgyet, akik hasonlóan mint mi szeretik és élvezik ezt művelni, de sok olyat is aki nyálcsorgatóként csak mások élményire kiváncsi, de amikor kéne valamit tenni csak FÉL HAT van."

Örömmel jelenthetem be, hogy megismertél egy új embertípust a személyemben. Egy olyat mégpedig, aki sem a nyálát nem csorgatja, sem rendszeresen űzni nem kívánja ezt a nemes sportot, noha nem lát benne problémát, ha mások ezt teszik. Homo Novus.

"Szóval én azt hittem itt tényleg a dologról beszélünk és nem a másik szavaiban kételkedünk."

Ühüm. Én azt hittem, hogy nem regisztrálunk új nikket a mesedélutánhoz, különösen akkor nem, ha a feleségünk is tud a dologról. Meg még azt is hittem, hogy a történetek nem fogják tartalmazni az összes olyan létező klisét, ami a pornóoldalakon található sztorik sajátja, ellenben hordoznak majd egyedi elemeket, amelyek létére - fájdalom - nem leltem.

"Tanulni meg tanultam eleget 2 diplomám van."

Kérlek engedd meg, hogy ezúton is forrón gratuláljak. Ugyanakkor abbéli elgondolásomnak vagyok kénytelen hangot adni, miszerint az az ember, aki azt állítja, hogy már eleget tanult, azt implikálva mindezzel, hogy már bőven eleget is tud, mindezek bizonyítására pediglen a diplomái számával hozakodik elő, az önnön állításával igazolja a sajnálatos tényt: mégsem tanult még eleget.

Kimagasló tisztelettel és szívélyes üdvözlettel:

ffr

Előzmény: EMLA (197)