EMLA Creative Commons License 2003.02.16 0 0 191
Örülök, ha sikerül hasonló emberekkel levelzni és megosztani ezt az érzést, amit az ilyen kapcsolat okoz. Sajna már régen volt ilyen kapcsolatunk, üzleti és építkezős ügyek miatt mostanában nem nagyon érünk rá és ez így lesz még legalább nyár végéig. Utolsó élményünket sikerült nagyon emlékezetessé tenni, mivel párom szülinapja is volt egyben, na meg sikerült egy három fiu, egy lány csapatot összehozni. Ez régi vágyam volt és mivel nem szeretjük a harmadik személyt állandóan változtatgatni, szinte lehetetlen volt a vágyam megvalósítása. Aztán a véletlen segített a dologban. Legutoljára egy 52 éves férfi volt a partnerünk. Az idösebb korosztályhoz azért ragaszkodunk, mert a fiatalokkal akikkel megismerkedtünk linkek voltak. A pasi egyébként a párom fönöke, aki többször szerette volna megdönteni őt, amúgy szimpi lett volna, csak nem tudtuk, hogy vonjuk, be a dologba, aztán egy levelet írtam neki névtelenül amiben leírtam mintegy jóakaró, hogy
akit szeretne, az csak a férjével együtt hármasban hajlandó. Erre kb. 2 hét múlva meghívott minket a balatoni nyaralójába, hogy hétvégi munka lenne, de, hát akkaor a család is jöjjön és addig érezzék magukat jól amig ők dolgoznak. Ez tavaly nyáron volt és amikor megérkeztünk a pasi nagyon kedves volt és mondta, hogy nyugodtan használjunk mindent és érezzük otthon magunkat. Gyerekeink lementek fürdeni és csak mi maradtunk hármasban. Az este sokáig bezsélgettünk és az alkohol megtette hatását a gyerekek már lefeküdtek, így teljes volt a nyugalom. Beszélgettünk majd elökerült valami zene amire mi elkezdtünk táncolni a párommal, Aztán erőt vehetett magán és lekérte a páromat a fönöke, hát innentől már csak úgy zajlottak az események. utolsó találkánk októberben volt, mivel azóta a párom jár a külföldi szerződéseket megkötni, így rengeteget utazik ezért van most pihi a dologban. / Lehet, hogy ez nem szép dolog, de a házunk csak pénzből tud felépülni és szerintem mindenki tudja , hogy a külföldi utak több fizetést eredményeznek/
Szóval az Októberi szülinapot úgy beszéltük meg, hogy mi a párommal elmegyümk vacsizni, majd felmegyünk a fönökéhez egy hármasban eltöltött éjszakára. A vacsora megvolt és fel is mentünk a fönökéhez. Nekiálltunk a dolognak majd éppen kezdtünk volna belemelegedni, amikor beállitott a 25 éves fia aki vidéken lakott az elvált anyukájával és gondolta meglátogatja a papát.
Hát volt meglepi amikor a srác állt az ajtóban, mivel volt kulcsa és nézte, hogy mi mit csinálunk. Elöször az apja elkezdte magyarázni a dolgot majd minden szó nélkül a srác levetközött és odajött közénk, na így lett a hármasból négyes, ami azt eredményezte, hogy a párom a végére már nem is emlékezett azt mondta szinte önkívületben volt. Kb 4-5 órát tartott egyfolytában a dolog, de tényleg nagyon jó volt. A mai napig nem tudom nem e szándékos volt a dolog és apa összebeszélt a fiával. Azóta így nem találkoztunk, de az biztos, hogy ez is meghatározó volt az ilyen kapcsolatainkban.
A leírt élmények tényleg valódiak, mi tényleg szeretjük így. Kiváncsi vagyok nektek vannak e hasonló élményeitek, nekem egyre obban esik megosztani másokkal.