EMLA Creative Commons License 2003.02.16 0 2 183
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja olvasgatom a leveleiteket és most úgy döntöttem megosztom veletek a mi élményeinket és az én érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban.
30-as éveinek elején járó házaspár vagyunk akik, úgy 5-6 éve keresgélnek többes erotikához partnert. Eleinte csak párokkal akartunk megismerkedni, de egyrészt nagyon nehezen találtunk normálisat /akkor még az ÖKM-ben/ illetve nagy volt a birtoklási vágy bennem és nem az érdekelt, hogy milyen lehet a másik pár hölgytagja, hanem, hogy mit fog tenni a másik férfi az ÉN FELESÉGEMMEL. Lehet, hogy ez lelki mazohizmus, de szabályosan szenvedtem ettöl az érzéstől és mégis volt benne valami borzongatóan izgató. Egy alkalommal elírták a hirdetésünket és a megjeleölt párokat keresünk helyett, férfit és hölgyet keresünk került a szövegbe. Na mondanom se kell megszaporodott a válaszok száma, persze nem hölgyektöl, hanem férfiaktól.
Én rendesen küldözgettem vissza a képeket és elnézést kértem az elírásért, de az egyik férfinak csak a telefonszáma volt megadva így felhívtam és mondtam, hogy szeretném visszaadni a képet, mert elírták a hirdetésünket és mi csak párokat keresünk. A pasi mondta, hogy ő vidéken él, de a hétvégén pesten lesz és akkor vissza tudom adni a képet. Mi akkor pont egy párral készültünk találkozni akikkel várhatóan történni is fog valami, ezért a párom borzasztóan erotikusan öltözött fel, ami csak fokozta a szépségét. Szóval mentünk a párral találkozni és úgy terveztük, hogy elötte bedobjuk a pasinak a képet a szállodába ahol lakott. Egy nivós kültelki szálloda volt és a recepciós mondta, hogy az emberünk vacsorázik és az asztalánál vár minket és ekkor történt hogy a pár akikhez mentünk volna telefonált, hogy bocsi, de nem tudják megoldani a gyerek elhelyezést és így storno az esti program. Ez váratlanul ért minket és azon gondolkoztunk mihez kezdjünk így kiöltözve, a férfi vacsora meghívása pont kapóra jött, gondoltuk a vacsi alatt majd kitalálunk valamit esti programnak. Bementünk tehát az étterembe és már akkor éreztem, mi ma este nem megyünk innen sehová. A férfi aki meghívott minket, egy igazán elegáns 40-es mediterrán tipusú pasi volt, aki még ráadásul a párom esete is volt. Kikértük a vacsorát közben kiderült a férfiról, hogy orvos egy vidéki gyógyfürdőben és mivel a feleségével csak a gyerek miatt vannak együtt és ő fél egy házasságon kívüli kapcsolattol, aki esetleg többet akar a szexnél, így keres kapcsolatot más párokkal. Egyre féltékenyebb lettem, mert láttam, hogy párom csak úgy itta a szavait és közben a borbol is többet fogyasztott, így kezdett nagyon felszabadult lenni a beszélgetésben. A párom akkoriban sokat panaszkodott a derekára és ez is szóba került, mivel a doki mozgás szervi problémákkal foglalkozott és azt mondta nagyon szívesen megnézi mi lehet a baj forrása. Vacsora után felmentünk a szobájába, ahol kérte, hogy a párom vegye le ruháját, hogy megnézze a derekát. Mivel említettem, hogy erotikus estére készültünk a párom gyönyörű feférneműben csipke combfixben volt a ruha alatt. Ahogy a párom a ruhát levette a doki szeme majd kiugrott és szerintem igencsak meglepödött. Próbálta ugyan hivatalosan vizsgálni, de láttam rajta nagyon tetszik neki a párom. Ettöl kezdve hivatalosan mondta, hogy nagyon rossz, hogy párom egésznap kocsiban ül mert ettöl fáj a dereka, de van nálla egy lazító speciális krém és majd megmutatja, hogyan lazítsuk le egy egyszerű masszázzsal. Elkezdte masszírozni a páromat, de láttam, hogy egyre jobban útban van a páromon lévő kis tanga, mivel egyre jobban dörzsölte le a kezével, így szép lassan feltárult hátulról párom borotvált puncija. Ekkor olyan érzés kerített hatalmába amit még nem éreztem azt akartam látni ahogy a doki magáévá teszi a páromat és már a gondolattol is olyan erekcióm lett, hogy csak úgy dudorodott a nadrágom.
Teljesen felizatott a látvány, de nem mertem semmit tenni, mert nem is tudtam mit tegyek, gondoltam, ha itt vagyok lehet, hogy nem mer kezdeményezni a doki, így azzal az ötlettel álltam elő, hogy leugrok a kocsihoz egy névjegyért. Úgy tettem mint aki kimegy a szobából, de helyette, bebújtam az elöszobában lévő gardróbba aminek résnyire nyitva hagytam az ajtaját és így pont rájuk láttam. Kb fél perc telt el és a doki máris kezdeményező lett mivel mintha véletlen lenne becsúszott a keze a párom popsi vágatába, aki erre vagy kéjesen felnyögött és 20 centire megemelte a fenekét, én meg spontán elélveztem a látványtól. Erre válaszként a doki nekiállt csokolni a párom fenekét, punciját, amitől ő szinte robbanásszerüen elélvezett. A doki erre letolta a gatyáját és a már álló nem kis méretű farkát úgy minden előzetes nélkül tövig merítette párom puncijában, és vadul nekiállt dugni. Párom ekkor élvezet el másodszor és ezt a doki sem bírta mert kivette a farkát és ráélvezett a párom fenekére. Aztán nem akartam hinni a szememnek a párom megfordult és amit nekem csak külön unszolásra csinált nekiállt franciázni a pasinak. Ekkor úgy döntöttem, hogy úgy teszek mintha most érnék vissza a névjegykártyával.
Ahogy beléptem a párom nem hagyta abba dolgot, hanem engem is odahúzott és a többit már hármasban csináltuk, olyanokat elveztünk amilyet ketten csak nagy ritkán sikerült. Ebböl a találkozásból egy 2 évig tartó kapcsolat lett, ami a doki külföldi kiküldetése miatt szakadt meg. Azóta összehoztunk 1-2 jó estét, de ezekről majd a következő hozzászólás alkalmával írok.
Tulajdonképpen egy erős birtoklási vágy, így lett a semmivé a hármas szex által nyújtott örömök miatt. Élvezettel nézem a páromat, ha mással van, teljesen más kívülről szemlélni a dolgot és ehez szerintem alapjaiban kell elfeljteni a féltékenységet, Azóta sokkal jobban szeretjük egymást és megértöbbek vagyunk egymással, azt hiszem nekünk megérte.
Ja én is megmaradtam annál, hogy csak a lányokat szeretem.