zsuzsa Creative Commons License 2003.02.16 0 0 154
Köszi a biztatást.

Tündérkékkel ma megint bemutattuk 2 x is a gazdihónaalatt-sétálást, de ma vittem le 1 polifomot,azzal megágyaztam egy padon és leültünk. Recázás, döbbenet, nézelődés.
2 németjuhász jött, le se tojták az én vakarcsaimat ( biztos azt hitték nem is igaziak, normális kutya nem szokott a gazda hóna alatt üldögélni polifomon ) szóval le se tojták a kutyijaimat, de ezek a nyúlbélák elkezdtek iszonyatosan morogni a nagykutyákra. Még szerencse, hogy nem marcangolták össze őket :-)

Egyébként nincs velük baj.Éjszaka a közös megegyezéssel kiválasztott helyen alszanak, nappal meg 1-2- méteres közelségben alszanak.

Jöhetne a tavasz. Ha szép idő lesz, kimegyek velük a Hajógyári Szigetre egész napra.
Ha lenne rajtuk kutyaruha most is többet lennék kinn velük, de igy is elég macerás a kivonulásunk a dzsekimbepakolás mitt.

Ti hányszor adtok nekik enni?

Tizenezer forintért vetetett velem a tenyésztő mindenféle szőrápoló csodákat, ami szerinte a legszükségesebb a bichonok tartásánál ( hát szerintem a legszükségesebb az lett volna, hogy hajlandók egyenek önjáró módon sétálni odakinn, mint minden normális kutya...) szóval ezekkel a francia csodaszerekkel kell ápolnom őket, de még nem jött meg hozzá a kedvem :-(((

Majd este rászánom magam, hogy befujjam őket Concentré huileux Demélant eclat spray-yal, ami a leirás szerint fésüléskönnyitő, nedvességpótló és szőrfényesitő spray, növényi olajok komplexe. lehet, hogy én is jobban néznék ki, ha ezzel fujnám magam ?

Előzmény: mákosguba (153)