Tibbe Creative Commons License 2003.02.16 0 0 219
psycho-pata válasz erre | adatok | e-mail 2003-02-15 19:06:36 (87)

Szia heroikus!
Gyakorlatilag Árcsi már felnőtt, igy már nem is látom már hunczutságnak, amit művel. Ő egy teljesen felnőtt, értelmes lény, aki messzemenő jóindulattal, megértéssel, empáthiával nézi elmebeteg dolgaimat:
- feltörlöm a territóriumát jelző szaganyagait, ahelyett, hogy felülbírálnám Őt... Életünk végéig felülvízelhetnénk egymás jeleit, ha normális lennék.
- felszedem kis neki rendszeresített kanállal a gyurmáit, mit végképp nem ért. Pedig ez jelzi a kutyavilágban betöltött helyét a ranglétrán. Ez olyan, mintha más szemetével hívalkodnék:-)))
- nem értem, hogy miért szereti rágcsálni a számára emészthetetlen dolgokat, s miért zavar, ha kedvenc virágjaimat gyomlálja, holott csak tudatalatt akar nyomelemekhez jutni.

De nem is sorolom tovább, hiszen az ágyamat is azért rendezi át rögtön a távozásom után, hogy távollétemben örködjön a legszeretettebb gazdi nyughelyére. Ha belépne egy betörő, rögtön ráugrana, nyaldosná a kezét, s farkcsóválva segítene neki kihordani az ellopandó értékeket. Ha elvinné a gaz lator a rózsaszínű fütyülő gumimalacot, akkor persze hazáig kisérné.


Előzmény: Tibbe (218)